Sinta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
c (r2.6.5) (bot Menambah: vi:Sita)
(sithik)
'''Sita''' ([[Sanskerta]]: '''सीता'''; ''Sītā'', uga dieja ''Shinta'') utawa '''Dèwi Sinta''', iku garwané Sri [[Rama]] lan bagéyan saka [[wiracarita]] [[Ramayana]]. Rama krama karo Sita sawisé menang [[swayambara]] bisa mbenggang gandéwa.
 
Sinta iku ya tau diculik déning [[Rahwana]], Ratu ing karaton Alengka. Nanging dhèwèké bisa diuwalaké manèh déning pitulungé [[Anoman]], [[kethèk]] putih.
 
== Tegese Nama ==
6.407

besutan

Menu navigasi