George Walker Bush: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: chr:ᏣᏥ ᎡᏙᎯ ᏊᏏ)
[[cbk-zam:George W. Bush]]
[[ceb:George W. Bush]]
[[chr:ᏣᏥ ᎡᏙᎯ ᏊᏏ]]
[[cs:George W. Bush]]
[[cu:Джорджь Вокєръ Боушь]]
32.744

besutan

Menu navigasi