1942: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: nds-nl:1942
c (r2.7.2) (bot Menambah: zea:1942)
c (r2.7.3) (bot Menambah: nds-nl:1942)
[[nap:1942]]
[[nds:1942]]
[[nds-nl:1942]]
[[ne:सन् १९४२]]
[[new:ई सं १९४२]]
39.129

besutan

Menu navigasi