Sato kéwan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
sithik
c (r2.7.1) (bot Mengubah: nds:Deert)
c (sithik)
|}
 
== Prakata ==
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa'''. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]]. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh sèl ([[multiselular]]).
 

Menu navigasi