Kolonialisme: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+diakritik
(Nyunting ejaan)
(+diakritik)
'''Kolonialisme''' yaiku [[pangembangan]] kekuasaan ing negara. Kekuasaan iki ana loro yaiku menungsa [[lan wilayah]]. Sing ndukung kolonialisme duweduwé pendapatpanyaruwé yaiku hukum kolonial gawegawé untung negara sing dikolonialekakedikolonialèkaké kanthi ngembangakengembangaké infrastruktur ekonomiékonomi lan politik sing dibutuhakedibutuhaké kanggo majukakemajukaké, lan demokrasi. Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksessuksès sakwisesakwisé kolonialismekolonialismé.
 
[[Kategori:Sosiologi]]

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané