Malaka: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.2) (bot Mengubah: fr:Malacca)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Malaka''' utawa '''Melaka''' bisa ngrujuk marang:
# [[Malaka (wit)]], jeneng sajinis wit sabangsa [[cerme]]
# [[Kutha Melaka]] - sawijining [[kutha]] ing [[Malaysia]]
# [[Melaka (negara bagéyan)]] - sawijining [[negara bagéyan]] ing [[Malaysia]]
# [[Kasultanan Malaka]] - jeneng kasultanan sing didegaké [[Parameswara]] taun [[1402]]
# [[Selat Malaka]] - jeneng [[selat]] sing misahaké pulo [[Sumatra]] karo [[Semenanjung Malaysia]]
# [[Tan Malaka]] - sawijining [[politikus]] pandhiri partai [[Murba]]
 
{{disambig jeneng}}
4.283

besutan

Menu navigasi