Aqaba: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: eu:Aqaba)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[FileGambar:Aqaba location.png|thumb|200px|Dunung Aqaba ing Yordania]]
'''Aqaba''' ([[Basa Arab|Arab]]: العقبة‎, al-ʻAqabah) iku sawijining kutha cilik sing dumunung ing sisih kidul [[Yordania]], cedhak tapel wates karo [[Israel]]. Kutha iki minangka [[kutha]] pesisir ing [[Yordania]]. Kutha iki minangka [[ibu kutha]] [[Governorat Aqaba]]. Kutha Aqaba nduwèni pedunung cacah 70.000 jiwa (perk.2000). Kutha iki tetanggan karo kutha [[Eilat]], [[Israèl]].
 
4.283

besutan

Menu navigasi