Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6) (bot Menambah: vep:Evangelii)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
{{Kristen}}
[[FileGambar:P52 recto.jpg|thumb|174px|right|<center>II]]
'''Injil''' saka [[basa Arab]] sing njupuk saka [[basa Yunani]] εὐαγγέλιον (''euangelion'') iku bagéyan saka kitab suci [[Kristen]] [[Alkitab]] [[Prajanjian Anyar]]. Injil iku tegesé "warta apik".
 
4.283

besutan

Menu navigasi