Karnivora: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:Gaļēdāji)
(typo)
</gallery>
 
{{stub}}
 
== Uga delengen ==
* [[herbivora]]
* [[omnivora]]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Biologi]]
11.904

besutan

Menu navigasi