1817: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1817
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1817 во)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1817)
[[sq:1817]]
[[sr:1817]]
[[stq:1817]]
[[su:1817]]
[[sv:1817]]
62.955

besutan

Menu navigasi