1808: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: stq:1808
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1808 во)
c (r2.7.3) (bot Menambah: stq:1808)
[[sq:1808]]
[[sr:1808]]
[[stq:1808]]
[[su:1808]]
[[sv:1808]]
62.367

besutan

Menu navigasi