Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
420 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
wikify
(Kaca énggal: Stasiun Ijo Inggih menika stasiun sepur wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun menika kange persilangan sepur kalian ugi kangg...)
 
(wikify)
{{infobox stasiun
Stasiun Ijo Inggih menika stasiun sepur wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun menika kange persilangan sepur kalian ugi kangge kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiun. stasiun menika dibangun taun 1880, mlebet 10 stasiun ingkang tuwa ing Indonesia.
|image=Stasiun Ijo -gupt.JPG
|caption=Stasiun Ijo, 2010<br /><small>kanthi Trowongan Ijo katingal ing katebihan
|name=Ijo
|prov=Jawa Tengah
|kabupaten=Kebumèn
|kecamatan kabupaten=Rowokele
|desa=
|kode=IJ
|tinggi=+55 m. dpl.
|line=
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
}}
'''Stasiun Ijo''' Inggih menika [[stasiun sepur]] ingkang dumunung wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun menika kange persilangan sepur kalian ugi kangge kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiun. stasiun menika dibangun taun 1880, mlebet 10 stasiun ingkang tuwa ing Indonesia.
 
==Réferènsi==
{{reflist}}
 
==Pranala njaba==
 
[[Kategori:Stasiun sepur]]
 
 
[[id:Stasiun Ijo]]
78.625

besutan

Menu navigasi