Kylie Minogue: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1.017 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox musical artist
[[File:Kylie Minogue Cannes.jpg|thumb|Kylie Minogue ing [[Cannes]] (taun 2008).]]
|Name = Kylie Minogue
'''Kylie Ann Minogue''', OBE (pocapané  /ˈkaɪliː mɨˈnoʊɡ/; lair ing [[Melbourne]] tanggal [[28 Mei]] [[1968]]) — utawa kerep dicekak dadi Kylie waé iku sawijing penyanyi lan paraga Australia. Dhêwêké wiwit misuwur déning sérial TV ''Neighbours''. Banjur dhèwêké wiwit nyanyi. Lagu kapisané sing misuwur iku ''Locomotion''. Banjur dhêwêké uga tau duet karo [[Jason Donovan]], pasangané ing ''Neighbours''. Laguné yaiku ''Especially for you''. Dhèwèké uga naté dadi pasangané [[Doctor Who]] ing taun 2007. Kylie uga didiagnosis tau lara kanker payudara ing taun 2005 nanging wis mari.
|Img = Kylie Minogue Cannes.jpg
[[File:Kylie|Img_capt Minogue Cannes.jpg|thumb| = Kylie Minogue ing [[Cannes]] (taun 2008).]]
|Img_size = 250
|Background =
|Birth_name = Kylie Ann Minogue
|Alias =
|Born = {{birth date and age|1968|5|28}}<br/>[[Gambar:Flag_of_Australia.svg|25px]] [[Melbourne]], [[Victoria, Australia|Victoria]], [[Australia]]
|Died =
|Origin =
|Genre = [[Pop]]
|Occupation = Penyanyi, aktris, model
|Instruments =
|Voice_type =
|Years_active = 1987 – sekarang
|Label =
|Associated_acts =
|URL = http://kylie.com
}}
'''Kylie Ann Minogue''', OBE (pocapané  /ˈkaɪliː mɨˈnoʊɡ/; lair ing [[Melbourne]], [[Victoria, Australia|Victoria]], [[Australia]] tanggal [[28 Mei]] [[1968]]) — utawa kerep dicekak dadi Kylie waé iku sawijing penyanyi lan paraga [[Australia]]. Dhêwêké wiwit misuwur déning sérial TV ''Neighbours''. Banjur dhèwêké wiwit nyanyi. Lagu kapisané sing misuwur iku ''"The-Locomotion''". Banjur dhêwêké uga tau duet karo [[Jason Donovan]], pasangané ing ''Neighbours''. Laguné yaiku ''"Especially for you''You". Dhèwèké uga naté dadi pasangané ''[[Doctor Who]]'' ing taun 2007. Kylie uga didiagnosis tau lara kanker payudara ing taun 2005 nanging wis mari.
 
== Diskografi ==
*''Kylie'' (1988)
*''Enjoy Yourself'' (1989)
*''Rhythm of Love'' (1990)
*''Let's Get to It'' (1991)
*''Kylie Minogue'' (1994)
*''Impossible Princess'' (1997)
*''Light Years'' (2000)
*''Fever'' (2001)
*''Body Language'' (2003)
*''X'' (2007)
*''Aphrodite'' (2010)
 
== Pranala Njawi ==
{{Commons category|Kylie Minogue}}
{{en}} [http://kylie.com Situs web resmi Kylie Minogue]
 
{{stub}}
 
{{DEFAULTSORT:Minogue}}
Naraguna anonim

Menu navigasi