Rambut: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: hy:Մազեր)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Androgenic hair.JPG|thumb|Distribusi panyebaran rambut [[menungsa|manungsa]].]]
'''Rambut''' utawa '''réma/rikma''' ([[krama inggil]]) iku [[organ (anatomi)|organ]] kaya bolah sing thukul ing [[kulit]] [[sato kewan|kéwan]], utamané kéwan [[mamalia]]. Rambut muncultukhul saka [[epidermis]] (kulit njaba), sanajan asalé saka [[folikel rambut]] sing anané adoh ing ngisor [[dermis]]. Struktur mèmper rambut, sing disebut [[trikoma]], uga ditemokaké ing [[tetanduran]].
 
{{sistem integumen}}
28

besutan

Menu navigasi