Miroslav Klose: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
312 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: ckb:کلۆزە Membuang: hr:Miroslav Klose)
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Kloze''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis kagungan garwa, asmane Silvia Klose. Panjenengané wis kagugan putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
 
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang dening pamain bal Jerman iki.
{{Tim nasional Euro 2008 Jerman}}
 

Menu navigasi