Nowy Sącz: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: ast:Nowy Sącz
c (r2.7.2+) (bot Menambah: vi:Nowy Sącz)
c (r2.7.3) (bot Menambah: ast:Nowy Sącz)
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
[[ast:Nowy Sącz]]
[[bg:Нови Сонч]]
[[cs:Nowy Sącz]]
62.982

besutan

Menu navigasi