Menyang kontèn

Zathura: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ngrapikno)
Tanpa ringkesan besutan
 
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:zathura_movie_poster.jpg|thumb|250px]|Zathura]]
'''Zathura''' inggih punika film ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang dening [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis film [[Jumanji]].
1.943

besutan