Wadowice: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: vi:Wadowice
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh:瓦多維采)
c (r2.7.3) (bot Menambah: vi:Wadowice)
[[uk:Вадовіце]]
[[vec:Wadowice]]
[[vi:Wadowice]]
[[war:Wadowice]]
[[zh:瓦多維采]]
62.955

besutan

Menu navigasi