Pacul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ka:თოხი
c (r2.7.3) (bot Menambah: sr:Мотика)
c (bot Menambah: ka:თოხი)
[[it:Zappa (attrezzo)]]
[[ja:鍬]]
[[ka:თოხი]]
[[ko:괭이]]
[[ml:തൂമ്പ]]
32.744

besutan

Menu navigasi