Karnivor: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: su:Karnivora)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] sing tegesetegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan sing mangan daging thok iku antara liya: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
== Foto kéwan karnivora ==
38

besutan

Menu navigasi