Viggiano: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: de:Viggiano)
{{Infobox CityIT |
img_coa = Viggiano-stemma.jpg |
image_skyline = Viggiano.jpg|
imagesize = 330px|
official_name = Comune Viggiano |
region = [[Basilicata]] |
}}
 
[[Gambar:Viggiano-stemma.jpg|thumb|left|45px]]
'''Viggiano''' kuwi sawijining kutha lan [[comune]] ing [[Provinsi Potenza]], ing region [[Basilicata]] negara [[Italia]]. Kutha iki wewatesan karo comuni [[Calvello]], [[Corleto Perticara]], [[Grumento Nova]], [[Laurenzana]], [[Marsicovetere]], lan[[Montemurro]].
 
Naraguna anonim

Menu navigasi