Grebeg Besar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: ''' Grebeg Besar ''' yaiku salah sawijining acara ing kutha Demak. Acara iki diadakke saben wulan dhulhijjah. Acara iki diadakake kanggo meriahake sasi besar, mula dijenengake grebe...)
 
''' Grebeg Besar ''' yaiku salah sawijining acara ing kutha Demak. Acara iki diadakkediadakake saben wulan dhulhijjah.
Acara iki diadakake kanggo meriahake sasi besar, mula dijenengake grebeg besar.
ingIng saben perayaan iku
43

besutan

Menu navigasi