Menyang kontèn

1810: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1810 во
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1810)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1810 во)
[[ko:1810년]]
[[krc:1810 джыл]]
[[kv:1810 во]]
[[la:1810]]
[[lb:1810]]
63.111

besutan