Kanadha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ki:Canada
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: nv:Deeteel Bikéyah)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ki:Canada)
[[kab:Kanada]]
[[kbd:Канадэ]]
[[ki:Canada]]
[[kk:Канада]]
[[kl:Canada]]
2.031

besutan

Menu navigasi