Dakar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: arz:داكار
c (r2.7.1) (bot Menambah: sl:Dakar)
c (r2.7.2) (bot Menambah: arz:داكار)
[[an:Dakar]]
[[ar:دكار]]
[[arz:داكار]]
[[az:Dakar]]
[[be:Горад Дакар]]
1.401

besutan

Menu navigasi