1836: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1836 во
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1836)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1836 во)
[[krc:1836 джыл]]
[[ksh:Joohr 1836]]
[[kv:1836 во]]
[[kw:1836]]
[[la:1836]]
62.955

besutan

Menu navigasi