Diego Godin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
444 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
'''Diego Godin''' (lair, [[16 Februari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku pemain bal kang asale saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang nduweni jeneng jangkep '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki melu tim [[bal-balan]], [[Atlético Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bek tengah.
 
==Villarreal==
Godin miwiti pagawean ing [[bal-balan]] saka [[C.A. Cerro]] nalika umur 17 taun. Ing C.A. Cerro Godin anggone bal-balan apiok banget, mbanjur dheweke pindah menyang divisi utama ing grup [[Club Nacional de Football]], ing kono dheweke dadi kapten.
 
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
 
{{rintisan}}
5.491

besutan

Menu navigasi