1116: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1116
c (r2.6.5) (bot Menambah: kk:1116 жыл)
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1116)
[[la:1116]]
[[lb:1116]]
[[lmo:1116]]
[[lt:1116 m.]]
[[map-bms:1116]]
7.463

besutan

Menu navigasi