1103: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1103
c (r2.6.5) (bot Menambah: kk:1103 жыл)
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1103)
[[la:1103]]
[[lb:1103]]
[[lmo:1103]]
[[lt:1103 m.]]
[[map-bms:1103]]
2.031

besutan

Menu navigasi