Mitokondria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: tl:Mitokondriyon
c (r2.7.1) (bot Menambah: ckb:مایتۆکۆندریا)
c (r2.6.4) (bot Menambah: tl:Mitokondriyon)
[[te:మైటోకాండ్రియా]]
[[th:ไมโทคอนเดรีย]]
[[tl:Mitokondriyon]]
[[tr:Mitokondri]]
[[uk:Мітохондрія]]
62.379

besutan

Menu navigasi