Gedhung Saté: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
131 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Typo + Kat
(- {{inuseuntil|30 Juni 2011}})
(Typo + Kat)
Asitéktur Gedhung Satè digarap dening Ir. [[J. Gerber]] lan tim kang ngarancang ''design'' lan disempurnakaké dening arsiték [[Walanda]] kang misuwur yaiku Dr. [[Hendrik Petrus]], dhéwéké nggunakaké arsitéktur tradisional [[Indonésia]] ing rancangan arsitékturé.<ref name="internet5"/> Gedhung Satè dibangun kanthi arsitéktur lan struktur bangunan kang monuméntal lan unik.<ref name="internet5"/> Gedhung Satè kalebu bangunan kanthi arsitéktur perpaduan [[Indo-European]].<ref name="internet5">{{id}}[http://buletin.melsa.net.id/news/44gedungsate.htm buletin.melsa.net.id](dipunundhuh tanggal 31 Mei 2011)</ref>
 
== ChatetanCathetan suku ==
{{reflist}}
 
{{commonscat|Gedung Sate}}[[Kategori:Tempat wisata di Bandung]]
 
[[Kategori:Kutha Bandung]]
[[Kategori:Arsitektur Hindia-Walanda]]
[[Kategori:Wewangunan]]
[[Kategori:Objek wisata]]
11.904

besutan

Menu navigasi