Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: da:Sonia Gandhi
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:소냐 간디)
c (r2.5.2) (bot Menambah: da:Sonia Gandhi)
[[ca:Sonia Gandhi]]
[[cy:Sonia Gandhi]]
[[da:Sonia Gandhi]]
[[de:Sonia Gandhi]]
[[en:Sonia Gandhi]]
3.925

besutan

Menu navigasi