Alas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: pi:वनं
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: nl:Bos (vegetatie))
c (r2.7.1) (bot Menambah: pi:वनं)
[[nrm:Forêt]]
[[oc:Bòsc]]
[[pi:वनं]]
[[pl:Las]]
[[pt:Floresta]]
9.872

besutan

Menu navigasi