1050: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1050
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:1050 жыл)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1050)
[[la:1050]]
[[lb:1050]]
[[lmo:1050]]
[[lt:1050 m.]]
[[map-bms:1050]]
35.118

besutan

Menu navigasi