Kreta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ta:கிரீட்
c (r2.7.1) (bot Menambah: sco:Crete)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ta:கிரீட்)
[[sv:Kreta]]
[[szl:Kreta]]
[[ta:கிரீட்]]
[[th:ครีต]]
[[tr:Girit]]
35.118

besutan

Menu navigasi