Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6) (bot Menambah: vep:Evangelii
c (r2.6.4) (bot Mengubah: nds:Evangelium (Book))
c (r2.6) (bot Menambah: vep:Evangelii)
[[uk:Євангеліє]]
[[ur:انجیل]]
[[vep:Evangelii]]
[[vi:Sách Phúc Âm]]
[[wa:Evandjîle]]
17.355

besutan

Menu navigasi