Kanadha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: vep:Kanad
c (r2.7.2) (bot Menambah: or:କାନାଡା)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: vep:Kanad)
[[uz:Kanada]]
[[vec:Canada]]
[[vep:Kanad]]
[[vi:Canada]]
[[vls:Canada]]
62.253

besutan

Menu navigasi