Alas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Mengubah: nl:Bos (vegetatie)
c (r2.6.3) (bot Menambah: sn:Sango)
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: nl:Bos (vegetatie))
[[nds-nl:Bos]]
[[ne:जंगल]]
[[nl:Bos (vegetatie)]]
[[nn:Skog]]
[[no:Skog]]
63.087

besutan

Menu navigasi