Bolivia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: or:ବୋଲିଭିଆ
c (r2.6.5) (bot Menambah: ce:Боливи)
c (r2.7.2) (bot Menambah: or:ବୋଲିଭିଆ)
[[nv:Bolíbiya]]
[[oc:Bolívia]]
[[or:ବୋଲିଭିଆ]]
[[os:Боливи]]
[[pam:Bolivia]]
4.276

besutan

Menu navigasi