Gambiran, Banyuwangi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
{{kecamatan-stub}}
(ganthi infobox)
({{kecamatan-stub}})
}}
 
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Gambiran''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Banyuwangi]], [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]].
 
==Pranala jaba==
*[http://www.banyuwangikab.go.id Situs wèb Kabupatèn Banyuwangi]
 
{{Gambiran, Banyuwangi}}
{{Kabupatèn Banyuwangi}}
{{Jawa Wétan}}
 
{{kecamatan-stub}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Banyuwangi]]
11.904

besutan

Menu navigasi