Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ko:소냐 간디
c (r2.7.1) (bot Menambah: uk:Соня Ганді)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:소냐 간디)
[[ja:ソニア・ガンディー]]
[[kn:ಸೋನಿಯಾ ಗಾಂಧಿ]]
[[ko:소냐 간디]]
[[la:Sonia Gandhi]]
[[ml:സോണിയ ഗാന്ധി]]
35.118

besutan

Menu navigasi