Malaria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: az:Malyariya
c (r2.7.2) (bot Mengubah: hy:Մալարիա)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: az:Malyariya)
[[ar:ملاريا]]
[[arz:مالاريا]]
[[az:Malyariya]]
[[bat-smg:Maliarėjė]]
[[be:Малярыя]]
61.582

besutan

Menu navigasi