Thiwul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(typo)
 
Thiwul kang asalé saka [[gaplèk]] kuwi nduwèni akèh banget kandhutan kaloriné, nanging isih luwih sithik tinimbang [[beras]]. Thiwul uga bisa ngganti anané beras nalika usum paceklik. Thiwul dipercaya bisa nyegah lara [[maag]], [[weteng]] keroncongan, lan sapanungalé. Thiwul uga digunakaké dadi panganan pokok jroning mangsa [[perang]] [[Indonésia]] nglawan penjajah [[Jepang]].
 
 
{{panganan-stub}}
 
{{Masakan Indonésia}}
{{panganan-stub}}
 
[[Kategori:Panganan]]
4.490

besutan

Menu navigasi