Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Mengubah: nds:Evangelium (Book)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ckb:ئینجیل)
c (r2.6.4) (bot Mengubah: nds:Evangelium (Book))
[[mk:Евангелие]]
[[mzn:انجیل]]
[[nds:Evangelium (Book)]]
[[nl:Evangelie]]
[[nn:Evangelium]]
62.244

besutan

Menu navigasi