Robert Koch: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
42 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (r2.5.4) (bot Menambah: sa:राबर्ट् कोख्)
[[ro:Robert Koch]]
[[ru:Кох, Роберт]]
[[sa:राबर्ट् कोख्]]
[[sah:Роберт Кох]]
[[sh:Robert Koch]]
722

besutan

Menu navigasi