Warka: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: simple:Warka
c (r2.5.2) (bot Mengubah: it:Warka (comune urbano))
c (r2.6.4) (bot Menambah: simple:Warka)
[[ro:Warka]]
[[ru:Варка (город)]]
[[simple:Warka]]
[[sk:Warka]]
[[uk:Варка]]
17.406

besutan

Menu navigasi