Singajaya, Garut: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Singajaya, Garut
c (Kecamatan Singajaya, Garut dipun-alihaken menyang Singajaya, Garut: sragam)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Singajaya, Garut)
 
[[id:Singajaya, Garut]]
[[map-bms:Singajaya, Garut]]
[[su:Singajaya, Garut]]
61.527

besutan

Menu navigasi