Menyang kontèn

Kutha Banyumas: Béda antara owahan

236 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
c
Suntingan 124.81.190.2 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu
c (Suntingan 124.81.190.2 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
 
[[category:Banyumasan]]
 
Kula mboyen patos saged boso kromo.. nyuwun ngapunten ngangge bahasa ngoko
 
Aku wong banyumas siki kerja neng jakarta dadi PNS Departemen Pertahanan, ya lumayan lah daripada aku neg kampung ora bisa ngapa-apa malah dadi beban keluarga