Menyang kontèn

Kutha Banyumas: Béda antara owahan

236 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
[[category:Banyumasan]]
 
Kula mboyen patos saged boso kromo.. nyuwun ngapunten ngangge bahasa ngoko
 
Aku wong banyumas siki kerja neng jakarta dadi PNS Departemen Pertahanan, ya lumayan lah daripada aku neg kampung ora bisa ngapa-apa malah dadi beban keluarga
Naraguna anonim