Kutha Surakarta: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Menambah: bg:Суракарта)
* [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
== Pranala Jabanjaba ==
{{commons|Surakarta}}
* [http://www.surakarta.go.id/ Situs Web Resmi]
11.904

besutan

Menu navigasi